Theo Bakana en Julie Geilenkirchen nieuwe fashion leads bij oona

Met de benoeming van Julie Geilenkirchen en Theo Bakana als fashion leads, geeft oona een krachtige impuls aan de verdere ontwikkeling van haar Fashion Studio in de Benelux.

 

Beiden werken al enkele jaren binnen de Fashion Studio van oona en brengen samen meer dan 15 jaar ervaring in merkcommunicatie en PR met zich mee. De expertise van Theo en Julie zal de community-first strategie van oona versterken, waardoor modeklanten – van internationale merken zoals UNIQLO, Zalando, Levi’s® en Gucci tot lokale helden als Wouters & Hendrix en Dyo – zich blijvend kunnen onderscheiden in een steeds competitievere markt. Onder hun leiding zal oona haar positie als strategisch partner voor modeklanten in de Benelux verder uitbouwen.

Een dynamisch duo met complementaire talenten
Julie Geilenkirchen is gespecialiseerd in het creëren van impactvolle merkverhalen en het ontwikkelen van langdurige relaties met influencers, media en andere belangrijke stakeholders. “Voor mij draait PR om het opbouwen van sterke relaties en het delen van verhalen die echt betekenisvol zijn,” vertelt Julie.

Haar expertise wordt aangevuld door Theo Bakana's strategische visie en creatieve flair. “Samen vormen we een krachtige combinatie van visie en uitvoering. Onze vaardigheden vullen elkaar aan en stellen ons in staat om innovatieve en effectieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen van onze klanten,” vult Theo aan.

Toekomstgerichte visie op mode in de Benelux
Met hun gezamenlijke ervaring en gedeelde visie zijn Theo en Julie vastbesloten om de groei van oona’s Fashion Studio voort te zetten in de dynamische en steeds veranderende mode-industrie.

"Onze kracht ligt in onze community-first aanpak. We blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de modewereld en stimuleren onze klanten om samen met ons verhalen lokaal relevant te maken. Hierbij zoeken we naar innovatieve samenwerkingen met de juiste personen, merken en media. Dit doen we niet alleen op lokaal niveau, maar ook in de Benelux en op de bredere Europese markt." – Theo Bakana en Julie Geilenkirchen, team leads Fashion Studio oona

Over Julie en Theo
Theo Bakana en Julie Geilenkirchen zijn beiden al enkele jaren actief in de Fashion Studio van oona. Theo brengt een veelzijdige achtergrond in communicatie met zich mee, onder meer als brandmanager bij Harper’s Bazaar. Zijn ervaring bij toonaangevende merken geeft hem diep inzicht in de dynamiek van de mode- en lifestyle-industrie. Julie’s expertise in fashion e-commerce en PR, onder andere opgedaan bij het voormalige luxe modeplatform Carré Couture, samen met haar ervaring als fashion content creator, maken haar een perfecte aanvulling op het team.

Samen vormen zij een toonaangevend duo dat de Fashion Studio van oona verder zal versterken en een sleutelrol zal spelen in de groei en vernieuwing van oona's modeportfolio.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over oona.agency

oona is een community-first communicatiebureau, met een radicaal nieuwe storytelling aanpak. We kijken niet toe langs de zijlijn, maar infiltreren, verbinden en communiceren van binnenuit met de verschillende community’s. We luisteren, noteren en zoeken de ideale aanpak en kanalen. Communicatie die down – top werkt, eigenlijk.

We mogen dan wel gebaseerd zijn in België en Nederland – we zijn vooral een Beneluxpartner met een globale mindset. Lokale merken helpen we de Benelux en Europa te veroveren, internationale bedrijven helpen we terug te keren naar de basis en weer meer een lokale held te worden.

oona is al twintig jaar thought leader in de Benelux. We omarmen technologie als middel om community engagement aan te drijven en impact te meten. 

Zo zien wij het. Maar vraag het vooral aan onze klanten, zoals Polestar, Zalando, Levi’s®, Samsung, Airbnb, Gucci, Remy-Cointreau, Nespresso, PepsiCo, IKEA, Uniqlo, ICI Paris XL, Niko, Telenet, Streamz, Tadaam, Auping en vele anderen. 

Neem contact op met

Rijnkaai 22, 2000 Antwerpen

oona.agency