OONA HAALT NIEUWE SKILLS BINNEN

Julie Oostvogels wordt onze nieuwe Business Unit Manager en stapt zo mee in het Benelux Leadership team

Dinsdag, 3 oktober 2203 - In vijf jaar kan er heel wat veranderen, en dat weten we bij oona maar al te goed. Want wat toen nog een innovatief PR-agency met grote dromen was, is vandaag een uit de kluiten gewassen community-first agency met een portfolio vol namen als IKEA, Gucci, Uniqlo en Samsung. Onze klanten en projecten blijven groter, complexer en ambitieuzer worden, en dus moet ons team mee. Meet: Julie Oostvogels, die na een parcours bij Publicis, LDV en TBWA bij oona van start gaat.

“Julie heeft een neus voor strategie", zegt Shanice Engel, onze Communications Director. “De afgelopen jaren heeft ze binnen de traditionele agencies bakken ervaring opgedaan met grote, corporate klanten. Maar daarnaast heeft ze ook een affiniteit met verschillende community's en gelooft ze in sterke verhalen die mensen weten te raken. Ze is de perfecte cross-over tussen hoofd en hart.”

"Ik geloof in de toekomst van oona. De gunfactor is groot, de goesting om erin te vliegen nog groter." Julie Oostvogels, Business Unit Manager

Als Business Unit Manager zal Julie zich ontfermen over de key accounts binnen de Benelux, en wordt ze zo deel van het Leadership team. “Ik volg Julie al een tijdje, en die klik was er meteen,” zegt CEO Werner De Smet. “Ik weet wat ze in huis heeft, en dat is meer dan genoeg om met de key accounts aan de slag te gaan. Julie zal onze grootste klanten en projecten vlot en vastberaden leiden, haar kennis van de sector in onze organisatie injecteren en zo de groei van oona op een belangrijke manier ondersteunen.”

En daar staat Julie om te trappelen, zo blijkt. “Als community-first agency heeft oona een straffe reputatie,” vertelt ze. “Maar het is ook gewoon een toffe bende met een sterke eigen cultuur. Ik heb veel opgestoken bij de traditionele bureaus en ik kijk er enorm naar uit om die kennis in te zetten binnen een andere structuur. Dankzij mijn rol binnen het leadership team zal ik ook echt mijn stempel kunnen drukken op de organisatie, en dat vind ik geweldig. Want ik geloof oprecht in de toekomst van oona. De gunfactor is groot, de goesting om erin te vliegen nog groter.”

Over Julie Oostvogels
Julie legde een indrukwekkend parcours af bij Publicis, LDV en TBWA. Daar leerde ze het klappen van de zweep wat PR en reclame betreft, maar ontdekte ze ook hoe het is om met kleppers van klanten samen te werken en ambitieuze projecten in goede banen te leiden. Haar strategisch inzicht, jarenlange ervaring en liefde voor verhalen legt ze nu in de schaal als oona’s nieuwe Business Unit Manager voor de Benelux.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over oona.agency

oona is een community-first communicatiebureau, met een radicaal nieuwe storytelling aanpak. We kijken niet toe langs de zijlijn, maar infiltreren, verbinden en communiceren van binnenuit met de verschillende community’s. We luisteren, noteren en zoeken de ideale aanpak en kanalen. Communicatie die down – top werkt, eigenlijk.

We mogen dan wel gebaseerd zijn in België en Nederland – we zijn vooral een Beneluxpartner met een globale mindset. Lokale merken helpen we de Benelux en Europa te veroveren, internationale bedrijven helpen we terug te keren naar de basis en weer meer een lokale held te worden.

Oona is al twintig jaar thought leader in de Benelux. We omarmen technologie als middel om community engagement aan te drijven en impact te meten. 

Zo zien wij het. Maar vraag het vooral aan onze klanten, zoals Levi’s®, Remy-Cointreau, L’Oréal, Gucci, Monki, On-Running, IKEA, Zalando, Auping, Fritz Hansen en Samsung.

Neem contact op met

Rijnkaai 22, 2000 Antwerpen

oona.agency